Adoptiedier

Adoptiedier Felix in het zonnetje

Dit is Felix!

Hallo mensen! Ik ben Felix, een superleuk mannetje van een week of 12. Ik ben gevonden in de mondi door lieve mensen en naar de Kitten Rescue Curaçao Foundation (KRCF) gebracht. Ik ben aanhankelijk en speels, maar aan soortgenoten moet ik nog een beetje wennen, omdat ik lang alleen heb gewoond in de mondi. Toch vind ik dat al steeds minder spannend en steeds een beetje meer leuk!

Ik ben er inmiddels klaar voor om geadopteerd te worden. Ik ben volledig gezond verklaard door de dierenarts en heb mijn 1e prikje al gehad. Wel heb ik een klein schoonheidsfoutje waar de mensen je alles over kunnen vertellen als je interesse hebt in mij. Kom je een keer bij me kijken?? Ik beloof dat ik veel kopjes en gespin zal geven.

Voor een kennismakingsafspraak met Felix kun je contact opnemen via de website van Kitten Rescue: https://kittenrescuecuracao.com en meer informatie over de stichting lees je hier: https://curacao.nu/kitten-rescue-curacao-foundation/

Deel dit artikel